LENNIK N-VA+ klaar om mee te besturen

C21

LENNIK N-VA+ klaar om mee te besturen

Lennik1
 
Lennik0
 
De N-VA+ gaat na twaalf jaar oppositie volop voor de overwinning. De partij wil de komende zes jaar Lennik mee besturen.
“Momenteel wordt er in Lennik weinig actief bestuurd. Vele projecten worden uitgesteld. Wij willen Lennik terug op de rails zetten en de locomotief onder stoom brengen”, zegt lijsttrekker en Kamerlid Kristien Van Vaerenbergh. “Dat doe ik niet alleen, maar met een hele ploeg van zowel ervaren mandatarissen die hun strepen in de gemeentepolitiek verdienden, als nieuwe kandidaten die met volle goesting zich willen inzetten voor Lennik”, zegt Kristien.
 
Eerste 7 nieuwe kandidaten
De lijst, een samenwerking van N-VA en onafhankelijken, maakt vandaag de eerste 7 nieuwe namen bekend. Zij kiezen volop voor een beter Lennik samen met de ploeg van N-VA+.
Finne Banze is 18 jaar en daarmee waarschijnlijk de jongste kandidaat. Ze woont in Sint-Kwintens-Lennik en zal na de vakantie verdere studies aanvatten. Ook Cindy De Greef, gekend als de poezenmoeder en haar samenwerking met de Ark van Pollare komt op bij N-VA+. Daarnaast doen ook Ellen De Brueker, Geert Bellemans, Dirk Vandenhoeck, Bart Van Laethem en Liesbeth Vermassen mee. Enthousiaste mensen uit alle deelgemeenten van Lennik en in alle leeftijdsklassen.
 
Voor een Vlaams en landelijk Lennik
“Het programma ligt al vast en wordt weldra gecommuniceerd. We baseren dit op basis van de grote bevraging die we vorig jaar organiseerden. Zoals uit onze precampagne blijkt, gaan we volop voor een Vlaams en landelijk Lennik. We mogen niet toegeven aan de verfransing van Lennik of de druk van bouwpromotoren. Lennik is opgebouwd uit gezellige dorpen in een open glooiend landschap. Dat landelijke willen we absoluut behouden. We vragen de steun van de kiezer om de grootste te zijn. Door de nieuwe wetgeving heeft de grootste partij het initiatiefrecht en kan men ons niet zo maar aan kant schuiven zoals de laatste twee keer”, besluit Van Vaerenbergh.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief