Welkom in LENNIK, uw winkelgemeente

C21

Welkom in LENNIK, uw winkelgemeente

Editiepqajot_lennik_platen_0foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepqajot_lennik_platen_1foto_merckx
 
Editiepqajot_lennik_platen_3_foto_merckx
 

In Lennik werden de panelen voorgesteld die nog meer mensen naar de handelszaken van Lennik moet brengen. Vier grote en 6 kleine borden zullen binnen enkele maanden langs de invalswegen staan ter promotie van de handelsactiviteiten.

Het idee gaat uit van schepen van Middenstand Eddy Warrand, die het met de middenstandsraad uitwerkte.
Schepen Warrand: “Het idee is gegroeid na de werken die toch lang aangesleept hebben. De handelaars hebben dan veel miserie gekend”.
 
De borden zelf zal men nog niet zo vlug langs de invalswegen zien staan.
Schepen Warrand: “Gezien de omvang van de borden moeten er eerst bouwvergunningen aangevraagd worden. Wel hebben we al plaatsen voorgesteld, maar we moeten nog afwachten of men voor deze plaatsen wel een vergunning gaan krijgen”.
 
De middenstandsraad staat zeer positief tegen het idee. Ook zij zegden dat de handelaars moeilijke tijden achter zich hebben door de werken in het centrum van Lennik..
De borden zouden de mensen die op de invalswegen rijden en Lennik niet bezoeken moeten aansporen om hun inkopen toch in Lennik te doen
 
Na de werken hebben zich in Lennik 4 nieuwe handelszaken komen vestigen en voor 2010 zijn er ook al twee kandidaten om in Lennik te starten met een handel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief