LENNIK – Cre-actieve herfstvakantie

C21

LENNIK – Cre-actieve herfstvakantie

Editiepajot_lennik_pantarhei
Repro WA
 

Tijdens de herfstvakantie van twee tot zes november 2009 organiseren Jeugddienst Panta Rhei, Kleuterdienst Ratjetoe en Sportfederatie SportArk opnieuw ateliers, themakampen, cre-actieve vakanties en sportkampen voor groot en klein in Lennik.

Panta Rhei vzw voor 7-12 jarigen

     HOUWDOEJOEDOE?

Aaim faain, tenkjoe veriemetsj! Wie wil er mee op onze Engelse toernee? We dompelen je een weekje onder in de Britse en Engelse cultuur en taal. Op een knalrode dubbeldekker doorkruisen we heel Engeland, gaan we shoppen in Londen, maken we kennis met James Bond en Robin Hood, bezichtigen we de Queen-mum en haar kroonjuwelen en nog veel meer. Heb je wel al eens gehoord van de Engelse "eetgewoonten"? Wat dacht je van bonen en worst als ontbijt? Of trilpudding in een hip kleurtje? En een kopje thee op tea-time kan uiteraard niet ontbreken. We gedragen ons als echte "gentlemen" en gaan ook eens uit de bol zoals "hooligans": voor elk wat wils!

Dit atelier gaat door in Sporthal Jo Baetens, Alfred Algoetstraat 77 te Lennik.


Ratjetoe voor 3-6 jarigen

     NIEUWSGIERIGE LOTJE
Het was midden in de nacht en alleen de maan en de sterren waren wakker. Maar daar, eenzaam op de heuveltop, stond een huis. En uit de ramen straalde licht. Nieuwsgierig Lotje had dat natuurlijk gezien. Ze draaide haar bezemsteel en vloog naar het huis. Wie was daar zo laat nog op? Voorzichtig gluurden Lotje en haar kat door het open zolderraam. De kat zag plotseling de muizen en sprong naar binnen. Lotje schrok en viel door het raam. Boem ! Krak ! Daar brak haar bezemsteel. Haar bezem stuk! Hoe kon ze nu ooit weer vliegen?
Dit evenement gaat door in de Gemeentelijke Basisschool, Hendrik Ghyselenstraat 19 te Lennik.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief