SINT-PIETERS-LEEUW/ASSE/GOOIK - Jong Vlaanderen project van Andy Misotten toont zijn waarde

C21

SINT-PIETERS-LEEUW/ASSE/GOOIK - Jong Vlaanderen project van Andy Misotten toont zijn waarde

Ploeg
 
Vader_en_zoon_misotten

“De manier waarop de Jong Vlaanderen-neoprofs van dit jaar zich ondertussen hebben aangepast aan het profpeloton, spreekt werkelijk boekdelen.Bewijs van talent en schitterend voorbereidingswerk van het team” zeggen de Leeuwse ploegleider Andy Missotten en vader Freddy Misotten, algemmeen coördinator van het team in koor.

Pajots toptalent Jürgen Roelandts uit Asse maakte reeds een schitterend debuut in de prof Ronde van Qatar (5e) en werd net met een
 2e plaats van een eerste zege gehouden door Robert Förster in een rit over 207 km in de Ronde van de Algarve !
Jürgen staat ook nog 3de in het algemene klassement.
 
Daarnaast laten ook andere mannen zich niet onbetuigd. Francis De Greef reed een beresterke Ster van Bessèges, waar Kristof Goddaert zowat elke dag in de aanval trok en zich ook vooraan kon plaatsen in de massaspurten.
Maarten Neyens tenslotte schreef deze week in de Ronde van de Algarve ook reeds present in een lange vlucht en staat momenteel 7de in het algemene klassement... waar toch 180 renners van de partij zijn !
 
 
 De wijze waarop onze weg- en baanrenners, Iljo Keisse, Kenny De Ketele, Tim Mertens en Steve Schets (Gooik) langs de grote deur binnenkomen bij de profs, bewijst dit elke dag
 
 
Ook het jeugdige JV team 2008 zal hoge ogen slaan en knappe resultaten oogsten; dat tonen de twee Spanje voorbereidingsstages alleszins al aan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief