BEERSEL - Twee koppels vieren hun huwelijksjubileum

C21

BEERSEL - Twee koppels vieren hun huwelijksjubileum

Beersel_diam_heymans
Het was groot feest op kasteel Rondenbos in Beersel. - Foto's Marc Sluys
 
Beersel_diam_heymans_e
Jean Heymans (83) en Simonne Denayer (82) uit de Dwersbos 33 in Beersel vierden hun diamanten bruiloft
 
Beersel_goud_michels_e_
Walter Michels (75) en Jeanne Heymans (77) uit de Zavelstraat 3 in Beersel vierden goud.
 

Jean Heymans (83) en Simonne Denayer (82) uit de Dwersbos 33 in Beersel vierden hun diamanten bruiloft samen met het gouden paar Walter Michels (75) en Jeanne Heymans (77) uit de Zavelstraat 3 in Beersel.

Jean Heymans Leerde zijn Simonne kennen op de kermis van Beersel. Jean was 30 jaar beenhouwer. Hij kreeg in de zaak de hulp van zijn vrouw. Beiden zijn lid van Okra en houden van wandelen in de wandelclub van Beersel. Hun gezin groeide met dochter Godelieve en zoon Stefaan en kleinzoon Kevin. Jean is een liefhebber van de natuur. Hij houdt van petanque, kaarten in de zaal van Beersel en samen maken ze uitstappen met de gepensioneerdenbond.

Walter Michiels leerde zijn Jeanne kennen toen ze beiden student waren in Brussel. Walter werkte als licentiaat in Don-Bosco in Halle en eindigde de laatste zeven jaar van zijn loopbaan als directeur in Sancta Maria in Lembeek. Jeanne werkte als bediende maar bleef thuis voor de kinderen Geert en Ann. Hun gezin groeide nog met vijf kleinkinderen. Walter was bijzonder actief in het verenigingsleven. Hij was voorzitter van het Davidsfonds en schopte het tot voorzitter van de Algemene Vergadering van VTB-VAB. Walter zat in de Parochieploeg en was lector in de kerk. Hij is ook stichtend lid van de Beerselse Cultuurraad. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2010
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief