BEERSEL- Dansertjes Pirouette veroveren de Meent

C21

BEERSEL- Dansertjes Pirouette veroveren de Meent

Editiepajot_bart_devill__musicaja
Sister Act / foto's Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__musicaja
Annie / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__musicaja
Pipi Langkous / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__musicaja
The Sound of Music / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__musicaja
De Leeuwenkoning / foto Bart Devillé
 

Elk jaar organiseert danscentrum Pirouette uit Beersel een optreden met zijn jongste dansers, de pre-dansertjes. Dit jaar gaven zij het beste van zichzelf op het podium van CC de Meent met Musicaja, of het Spaans voor muziekdoos.

Niet minder dan 325 kinderen zorgden er voor dat deze productie een grandioos succes werd, zowel op kwantitatief als kwalitatief vlak. De dansertjes traden drie maal op voor een nokvolle Meent of meer dan 1.800 toeschouwers. Zij dansten op stukjes uit bekende musicals van ‘Annie’ tot ‘Fame’, ‘Pipi Langkous’ en ‘Sister Act’. Niettegenstaande het voor de meeste kinderen de eerste keer was dat ze op een podium stonden, was het er niet aan te zien.
Coördinator Julie Vanderwaeren was dan ook erg gelukkig: ‘Iedereen, met de nadruk op iedereen, heeft er zijn steentje- voor sommigen een dikke steen- toe bijgedragen. Alhoewel het achter het podium dikwijls een heksenketel was werd Musicaja een overdonderend succes. Met uiteraard dank aan de vele dansende kinderen, de 150 mama’s en papa’s die tijdens de repetities en achter de schermen een handje toestaken en zeker niet te vergeten onze choreografen Freya, Joy, Nele, Leentje, Leen, Lise, Marjorie en Tina’.
Nu wordt het al uitkijken naar het ‘groot’optreden van Pirouette dat om de twee jaar plaats vindt en voor 2011 geprogrammeerd is. Dan staat(danst) men met meer dan 600 op het podium!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief