BEERSEL / HALLE - 15 Here we come of 15 km lopen

C21

BEERSEL / HALLE - 15 Here we come of 15 km lopen

Editiepajot_bart_devill__oeh_15km
Foto © Willy Boon
 

O.E.H. slaagde er in de jongste jaren heel wat mensen, zowel jong als oud, aan het joggen te zetten. Na een lange reeks succesvolle Start2run jaren wordt nu in 2011 een nieuw pad bewandeld of gelopen.

Om de ex-start2runners van de afgelopen jaren beter te integreren en om gevolg te geven aan de vraag om een nieuwe uitdaging aan te gaan, organiseren Gunter en Marc van 1 maart 2011 een nieuwe sessie onder het thema: ’15 here we come’. Doelstelling is 15 km lopen tegen september 2011.
Wie dit kan proberen? Iedereen die zich geroepen voelt en gemotiveerd is om de lat wat hoger te leggen en iedereen die onder begeleiding een trainingsschema wil volgen.
Wat wordt er nu van de deelnemers(-sters)verwacht? “Je blijft trainen in januari en februari, onder de begeleiding van de meter en de peter of individueel, zodat je op 1 maart zeker 1 uur kan lopen. Je engageert je om 3X per week te trainen en bevestigt een en ander door je in te schrijven via mail bij marc.deborger@telenet.be “. Ook wordt verwacht dat de deelnemers(-sters) aan de start komen van joggings waar in groep wordt aan deelgenomen. “
Het programma start op 1 maart. De trainingsdagen(vanaf eind maart Hallerbos) vinden plaats op woensdag en vrijdag om 18.30u en zondag om 10u.
Een en ander is gratis en dient als onderdeel van het lidgeld van de recreanten. Inschrijving: verplicht via mail naar marc.deborger@telenet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2011
Hugo Devillé
Willy Boon
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief