36ste Miss DWORP verkiezing komt er zeker

C21

36ste Miss DWORP verkiezing komt er zeker

Editiepajot_bart_devill__affiche_mdw2011
Foto © Bart Devillé
 

Zowat een maand geleden zaten de organisatoren van de Miss Dworpverkiezing nog in zak en as bij gebrek aan kandidaten voor hun verkiezing . Momenteel kwamen er al 15 opdagen en ziet het er naar uit dat er voor het eerst 18 gaan kunnen kampen voor het kroontje.

De 41ste Dworpse Show, ter gelegenheid van de 36ste Miss Dworpverkiezing wordt georganiseerd op zaterdag 5 maart om 20u in CC de Meent in Alsemberg. Voor de presentatie zorgt eens te meer Cynthia Reekmans, voor de muzikale omlijsting zorgen Bart Kaëll en Laura Lynn, bijgestaan door Danscentrum Pirouette. Ook Lise Alexander presenteert een unieke dansact. Kaarten voor deze fantastische show kosten 20 euro.
 
De deelneemsters dit jaar komen, op één enkele uitzondering na, allemaal uit Vlaams-Brabant. Er wordt niets aan het toeval overgelaten en het wordt ongetwijfeld een spannende strijd. De eerste repetitie is op zondag 6 februari.
 
De meisjes worden voorbereid door niemand minder dan de al eerder genoemde Lise Alexander en Yannick D’Haese, beiden als docenten verbonden aan de dansschool Pirouette. De kandidaten leggen de ‘klassieke’ proeven af, zoals het gesprek met de presentatrice, de modeshow en de persoonlijke act.
 
De opbrengst van het hele gebeuren gaat, zoals al jarenlang het geval is, naar Guatemala. Meer bepaald het werk van pater Theo Briers en het Kinderziekenhuis Johannes Paulus II in Mixco.
Ook werd een nieuw project opgestart, namelijk de financiële ondersteuning van een tehuis voor verlaten en mishandelde kinderen in Mazatenango. Er verblijven 35 kinderen, uitsluitend meisjes, van kleuters tot adolescenten, tot de leeftijd van maximum 18 jaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief