BEERSEL blijft geen goederen ophalen

C21

BEERSEL blijft geen goederen ophalen

Editiepajot_beersel_groot_huisvuil_ophalen_foto_bart_deville
Foto © Bart Devillé
 

De inwoners van Sashoek, Stationsstraat, Lotsebeemd, P.Chevroletstraat, Frans Walravensstraat en Hellestraat in Lot, kregen een schrijven van de gemeente waarin gemeld wordt dat goederen dewelke geen uitstaans hadden met de voorbije overstroming niet zouden meegenomen worden.

Immers, na de wateroverlast van 14 november besliste de crisiscel dat de technische diensten van de gemeente zouden overgaan tot het ophalen van beschadigde en onbruikbare huisraad, meubilair en toestellen en dit gedurende 2 weken.
Daar waar de verzekering of het expertisebureau langer op zich liet wachten, werd achteraf nog langsgegaan. Goederen dewelke geen uitstaans hadden met de overstroming zouden niet meegenomen worden.
De gemeente stelt nu vast dat er her en der nog steeds goederen worden buitengezet, zonder dat de technische diensten hiervan in kennis worden gesteld. Bovendien hebben de meeste van deze goederen geen betrekking meer op de wateroverlast.
De gemeente verzoekt dan ook de bewoners geen goederen meer buiten te zetten, tenzij de uitdrukkelijke goedkeuring van de technische dienst(02/359.15.70). Alle goederen die vandaag nog buiten staan moeten verwijderd worden.
Indien de goederen het voetpad en/of de rijweg na dit weekend nog belemmeren, zal de politie genoodzaakt zijn hiervan PV wegens sluikstort op te stellen.
Burgemeester Hugo Casaer: “ Uit een voorlopige opgemaakte tussenstand midden deze week blijkt dat de gemeente aan deze ophaalactie reeds 168.000 euro betaalde. Bij het afsluiten van de operatie en de inbreng van nevenkosten, zullen wij zeker 180.000 euro bereiken! “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief