BEERSEL - Danscentrum Pirouette brengt "Arcobaleno"

C21

BEERSEL - Danscentrum Pirouette brengt "Arcobaleno"

Editiepajot_bart_devill__optreden_pirouette_maart_2011
Eén van de groepen die zal optreden. - Foto © Bart Devillé
 

Als aanloop naar het ‘groot’ optreden van Danscentrum Pirouette met al de leden volgt eerst ‘Arcobaleno’. Niettegenstaande deze eerder ‘bescheiden’ uitvoering, althans wat de kwantiteit betreft, worden toch drie optredens geprogrammeerd: zaterdag 19 maart om 13u en 17.30u en zondag 20 maart om 14.30u, telkens in CC de Meent.

Zorgen voor deze topper: de groepen predans, kids, klassiek 1, 1+ en 2(Nele). De toegangsprijzen bedragen 11 euro voor de volwassenen en 7 euro voor beneden de 12 jaar. Wat de kaartenverkoop betreft, reservatie kan via CC de Meent op 02/359.16.00 en info@demeent.be .
Voor wie het nog niet zou weten, toen Pirouette in 1987 startte met de eerste lessen klassiek ballet waren er 28 danseresjes ingeschreven. Niemand wist op dat ogenblik welke vaart deze vereniging zou nemen. Na een schitterend dansrecital in de Meent verdrievoudigde dit aantal snel.
Tot vandaag onderging Pirouette een enorme evolutie. In de loop der jaren gaf men naast de traditionele doelgroepen ook een bijzonder kwalitatieve stimulans aan de opleidingen voor kleuters(predans) en volwassenen met een steeds groter aanbod aan uiteenlopende cursussen en locaties.
Na bijna 25 jaar ervaring is niet alleen het choreografisch repertorium enorm uitgebouwd, het ledenbestand(van 4 jaar tot….) tot ver boven de 600 uitgegroeid, maar is Pirouette aan zijn oorspronkelijke doelstelling of ‘een brede waaier van dansvormen aanbieden met het oog voor kwaliteit’ trouw gebleven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief