BEERSEL - Vriendenkring de Vissers organiseerde Trottinetten- en Stepkeskoers

C21

BEERSEL - Vriendenkring de Vissers organiseerde Trottinetten- en Stepkeskoers

Editiepajot_bart_devill__trotinettenkoers
Foto © Bart Devillé
 

Zondag organiseerde Vriendenkring de Vissers voor het eerst een Trottinetten- en Stepkeskoers, voor klein en groot. Aanvankelijk wilden zij dit laten plaatsvinden op de Pastoor Bolsstraat -waar hun lokaal gelegen is- maar gezien de steile helling werd uitgeweken naar de parking van De Lambiek.

Vriendenkring De Vissers – de Vissers spelen voetbal en is ook een café in Alsemberg- zag het levenslicht ter gelegenheid van het 110 jarig bestaan van De Vissers. Men zag elkaar nog regelmatig aan de toog van het café met het gelijknamige uithangbord en besloten werd af en toe toch nog wat te organiseren.
Een eerste activiteit werd dan deze eerste ‘Trottinetten- en Stepkeskoers’ voor jong en oud. Kinderen van 4 tot 12 jaar legden het parcours af met een (eigen) step. Vanaf 13 jaar werd de strijd aangegaan met een ouderwetse trottinet, door de organisatoren ter beschikking gesteld en door hen gevonden en gehuurd in Kasterlee.
Voor deze eersteling kwamen zowat 30 kinderen opdagen met hun step en een vijftigtal volwassenen waagden hun kans met de trottinet van vroeger. Spontaan werden er zelfs door toevallig aanwezige individuelen weddingschappen afgesloten aan de toog om de snelste ronde af te leggen.
Al bij al werd deze eersteling een groot succes en de Vriendenkring de Vissers gaat op de ingeslagen weg verder, met volgende maand een paint-ball wedstrijd en ook nog een tocht met de fiets.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief