BEERSEL - Plaatselijke club succesvol op BK ‘Random Attacks’

C21

BEERSEL - Plaatselijke club succesvol op BK ‘Random Attacks’

Editiepajot_bart_devill__budo
foto familie Van Hoef
 

De federatie Euro Budo/VVA vzw organiseerde in samenwerking met de plaatselijke club het Belgisch Kampioenschap ‘Random Attacks’ in Dworp. Meer dan 150 kampers en meer dan 20 verschillende clubs namen aan dit kampioenschap deel.

‘Random Attacks’ houd vooral in dat je als verdediger vooraf niet weet wat je partner zal aanvallen. De aanvallen worden pas op het ogenblik van de aanvang van de wedstrijd meegedeeld.
Wanneer de aanval op teken gebeurt, moet de partner zich snel, technisch en krachtig kunnen verdedigen. Deze verdediging wordt dan beoordeeld en vergeleken met de tegenstander.
Het werd uiteindelijk een hoogstaand kampioenschap waar strikte regels werden overeen gekomen, fantastische wedstrijden konden meegemaakt worden. De hele organisatie kende ook een vlot, sportief en gedisciplineerd verloop. Ook de organiserende club deed het meer dan verdienstelijk. Bij de meisjes jeugd 1 werd de 1ste plaats in de wacht gesleept door Elisa Cogneau en dit voor Fleur Maselis. Deze laatste nam voor het eerst deel aan een tornooi en onmiddellijk zilver! Zo tracht ze in de voetsporen te treden van grootvader Guido, nonkel Bart en mama Katrien Van Hoef. Ze zal het alvast in de genen hebben!
Bij de Jongens jeugd 2 werd goud behaald door Pelle Merckx en bij de Jongens jeugd 3 door Jego Merckx. Mathias De Leener behaalde zilver bij Jongens jeugd 4, Sanne Terryn brons bij de Meisjes categorie 1, Kim Busselot won zilver bij de Meisjes categorie 3. Bij de jongens Masters kwamen twee clubgenoten op het podium: Goud Frank Merckx en brons Christian Van Poucke. Bij de Jongens categorie 3 gingen 1 en 2 naar de club: Luc Cogneau en Olivier Doomst. Deze laatsten kregen ook te horen dat zij werden geselecteerd voor het EK te Polen begin oktober.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief