Okra DWORP heeft nieuw bestuur

C21

Okra DWORP heeft nieuw bestuur

Editiepajot_bart_devill__nieuw_bestuur_okra
Foto © Bart Devillé
 

Met het overlijden van de vroegere voorzitter Jules Floridor, op 10 februari van dit jaar, kreeg Okra Dworp een zware slag te verwerken. Immers hij had van bij zijn ‘aantreden’ een nieuwe wind gebracht in deze toch al actieve vereniging.

Men bleef echter niet treuren en bij de pakken zitten en ging over tot de vorming van een nieuw bestuur. Jules Floridor werd als voorzitter opgevolgd door Karel Buelinckx. Medevoorzitter werd Irene Magnus, penningmeester Pia de Ras, secretaris Rosa Deridder en bestuursleden: Marie-Madeleine Speeckaert, Netteke Loeckx, Emile Godeau en Jeanne Deguillaume.
Karel Buelinckx: “Inderdaad, zoals je ziet. De vrouwen zijn hier in de meerderheid, maar wij komen goed overeen. En naar de toekomst toe gaan wij op de ingeslagen weg verder en zullen onze senioren nog heel wat aanbieden. “
Zo is er een maandelijkse koffietafel in Ons Huis elke eerste dinsdag van de maand(14-18u), met Pasen en Kerstmis wordt er gefeest met alles er op en er aan. Vanaf de maand mei trekt men er op uit met de bus om de mooiste plekjes van ons land te ontdekken.
Het jaarlijks eetfestijn begin september in Ons Huis zorgt dan voor de nodige centjes die ten goede komen van al de leden van Okra Dworp.
Wie wil aansluiten of meer inlichtingen: Karel Buelinckx(02/380.35.93), Irene Magnus (02/380.12.07), Pia De Ras(02/380.31.66) en Rosa Deridder(02/361.57.72).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief