BEERSEL - De jongste van de Van Hoef brothers stapte in het huwelijksbootje

C21

BEERSEL - De jongste van de Van Hoef brothers stapte in het huwelijksbootje

Editiepajot_bart_devill__huwelijk_bart_van_hoef
Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__huwelijk_bart_van_hoef2
Foto's © Bart Devillé
 

Bart Van Hoef, de jongste van de Van Hoef brothers, stapte zaterdag in het huwelijksbootje met Saskia Vanhaelen. En dit ging niet onopgemerkt voorbij, al wist hij van niets.

Het (burgerlijk) huwelijk vond plaats in het gemeentehuis van Beersel in Domein Rondenbos te Alsemberg. Voor wie de familie Van Hoef nog niet kent, zij bracht de gevechtsporten tot leven in de Zennevallei.
En daar kon je niet naast kijken op de trappen van het Kasteel Rondenbos. Zo wat een honderdtal judoka’s , van klein tot groot en jong tot oud, vormden de haag op de trappen van het Beerselse gemeentehuis.
Bart ‘vond’ zijn Saskia in het fittnesscenter waar hij zelf actief was. Saskia Vanhaelen is afkomstig van Sint-Pieters-Leeuw, maar woonde al 5 jaar in Affligem. Bart woont op de Vroenenbosstraat in Dworp en dit wordt ook de nieuwe thuis van het jonge paar.
Het huwelijk werd op het Beerselse gemeentehuis voltrokken door de schepen van sport, Eddy Deknopper. Voor hem was het al een tweetal jaren geleden en daarom moest hij het scenario nog eens doornemen.
Hij deed dit ook met veel plezier, immers de Oosterse krijgskunstschool in Dworp of de club van de familie Van Hoef, zal wel de grootste sportvereniging van Beersel zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief