BEERSEL - Café De 3 Patrijzen terug open

C21

BEERSEL - Café De 3 Patrijzen terug open

Editiepajot_bart_devill__drie_patrijzen_2011
Leen Reinhard. - Foto © Bart Devillé
 

De voorbije dagen en weken werd er duchtig geklopt en afgebroken, verbouwd en opgesmukt. Maandag 13 juni om 12u was het dan zo ver : Café De 3 Patrijzen opende opnieuw de deuren met Leen Reinhard achter de toog.

Café ‘de 3 Patrijzen ‘is al lange en traditie in Dworp. Is ook goed gelegen : in het centrum van Dworp, aan de drukke Alsembergsesteenweg en aan twee bushaltes.
In al die jaren evolueerde het van druk beklant volkscafé naar een jongerencafé, waar regelmatig optredens plaats vonden. Maar de jongste maanden was het café meer dicht dan open.
En daar zal nu een einde aan gemaakt worden. Vanaf 13 juni Leen Reinhard achter de toog en wanneer de zaak draait komt er ook haar vriend Kris Peere bij.
Leen Reinhard is 25, afkomstig van Sint-Genesius-Rode en al twee jaar inwoner van Dworp.
Eerder baate zij ook al restaurant ‘Het Witte Paard’ in Halle uit. Hoe zij hier in ‘de 3 Patrijzen ‘ terecht kwam ? « Na ‘Het Witte Paard’ begon het horeca gevoel opnieuw te kriebelen en ‘de 3 Patrijzen ‘ kenden wij al omdat wij hier regelmatig met de vrienden wat kwamen drinken. « 
Zij dacht hier toch een jaar over na, hier en daar wat navragen, maar besloot het toch over te nemen. « Het lag wel in de bedoeling het onmiddellijk op te frissen, wat ook gebeurde ».
Leen wil het café niet beperken tot jongeren of ouderen, iedereen is hier welkom. Mogelijk worden er later ook frituurhapjes opgediend « het roken moet toch door wat anders vervangen worden ?! « 
Sluitingsdag van ‘de 3 Patrijzen’ is de woensdag. Andere dagen blijft het café open van 10u tot 01u in de week en tijdens het weekend tot 03u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief