BEERSEL - Hoeve Cuvry tekent voor gezondheid

C21

BEERSEL - Hoeve Cuvry tekent voor gezondheid

Editiepajot_bart_devill__cuvry
Foto © Bart Devillé
 

De Kasteelfeesten blijven uiteraard niet alleen beperkt tot de optredens en andere activiteiten. Een publiekstrekken blijft ongetwijfeld de streekproductenmarkt en wie streekproductenmarkt zegt, zegt meer dan streekbieren. De volgende dagen hebben wij het er over. Zo stapten wij nu af in Hoeve Cuvry te Dworp, één van de trouwste deelnemers.

Op de streekproducten markt laten Jean-Pierre en Josseline proeven van hun Kesterbeekse witte en zwarte pensen, paté, balletjes, droge worsten, hesp aan spit en pitta, alles huisgemaakt. En vooral dit laatste is een troef…..
Jean-Pierre: “Vanaf hun geboorte op het bedrijf worden onze varkens gevoederd met niet genetisch gemanipuleerde granen, op de hoeve samengesteld. Zonder antibiotica, groeibevorderaars of dierlijke vetten, of een evenwichtig menu van tarwe, gerst, maïs, soja, vitaminen en mineralen. “
De Hoeve Cuvry bestaat sinds 1873 en was gevestigd in de Donderveldstraat. Men verkoopt er niet alleen varkensvlees maar ook rundvlees, hoevekip, kalkoen, barbarie, eend en parelhoen. Verder nog hoeve zuivel en afgeleiden, bio-fruitsap, biologische seizoensgebonden groenten en andere artisanale producten van geuze tot andere streekbieren.
Voor meer info kan men terecht op Hoeve Cuvry, tel. 02/380.33.91, fax. 02/380.33.92, www.Hoevecuvry.be . Openingsuren: woensdag, donderdag en vrijdag van 8 tot 19u en zaterdag van 8 tot 12u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief