BEERSEL organiseerde Feest van de vrijwilliger

C21

BEERSEL organiseerde Feest van de vrijwilliger

Editiepajot_bart_devill__dag_vd_vrijwilliger
Samen met schepen Deknopper wachten op droger weer. - Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__dag_vd_vrijwilliger
Cabaretgroep KOMMA zorgde voor het zonnetje. - Foto © Bart Devillé

Zondagnamiddag nodigde het gemeentebestuur van Beersel zijn vrijwilligers actief in het verenigingsleven, de sociale sector en de ‘Verborgen vrijwilligers’ uit op een Feest van de vrijwilliger in het provinciedomein Huizingen.

Ze konden o.m. een balletje gooien bij petanque, wandelen met gids, een partijtje minigolf spelen, varen met roeibootjes en pedalo’s of gewoon komen mee genieten. Niettegenstaande de vele regenbuien en af en toe gure wind, kwamen toch een driehonderdtal vrijwilligers met hun gezin opdagen.
Dit 4de Feest van de vrijwilliger werd afgesloten met een optreden van Cabaretgroep Komma –die de zon lieten schijnen- en een druk bijgewoonde receptie. Een fiere schepen Eddy Deknopper(CD&V) dankte de aanwezige vrijwilligers voor het feit dat zij o.m. zorgen dat Beersel een boeiend en bloeiend verenigingsleven kent en dat het ook vlot loopt in de sociale sector.
Hij wees ook op het belang van de ‘Verborgen Vrijwilliger’ die meestal achter de schermen actief is en nodigde de aanwezigen uit een kijkje te nemen op de tentoonstelling met deze ‘Verborgen Vrijwilliger’ als thema. Deze tentoonstelling zal ook in de toekomst in elke Beerselse deelgemeente kunnen bezocht worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief