DWORP gelukkig met warme bakker

C21

DWORP gelukkig met warme bakker

Bakker_beersel
Foto © Bart Devillé
 

Vrijdag opende Bakkerij Van Cuyck een nieuwe zaak langs de Alsembergsesteenweg in Dworp. Normaal was dit wel voorzien voor half april. Al bij al heeft Dworp nu opnieuw een ‘warme bakker’ en daar zullen veel Dworpenaren gelukkig om zijn.

De eerste dagen dat de winkel open was bleken alvast een voltreffer en veel belovend voor de toekomst
Bart Van Cuyck en Sandra runnen al een bakkerij in de Halse deelgemeente Buizingen en nemen er dan ook deze in Dworp bij: “Ik kende de vroegere eigenaar Jan De Bruycker en deze bakkerswinkel–ik werkte nog met hem samen in Beersel- , maar door omstandigheden moest hij met deze goed draaiende zaak stoppen. “
 
De nodige aanpassingen en verbouwingswerken werden uitgevoerd, een en ander in een nieuw kleedje gestoken, zodat de Dworpenaren opnieuw hun brood, broodjes en ander pasteigebak bij de ‘warme bakker’ kunnen halen.
 
“Door meer werken dan voorzien en de ziekte van Sandra konden wij nu pas onze nieuwe winkel openen. Zij zal samen met Nancy en Katia en het team -die goed op de hoogte van hun taak zijn- de klanten in de beste omstandigheden ontvangen en dagdagelijks laten genieten van onze oven verse producten. “
 
Bestellingen kunnen zowel gedaan worden in de winkel te Buizingen(02/356.32.11) als deze in Dworp(02/306.96.53). Ook kan men kiezen waar ze zullen afgehaald worden. De sluitingsdag is maandag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jul 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief