BEERSEL - Speelplein Bricout ideale locatie voor speelpleinwerking

C21

BEERSEL - Speelplein Bricout ideale locatie voor speelpleinwerking

Editiepajot_bart_devill___speelplein_bricout_beersel
Foto © Bart Devillé
 

Het Domein Bricout op de Sanatoriumstraat 192 in Beersel is een zegen voor de speelplein werking van de gemeente Beersel. Het biedt heel wat mogelijkheden voor de kinderen en de monitoren komen er graag naar toe.

Het Domein Bricout bevat een grote grasoppervlakte, is volledig omheind en biedt oneindig veel mogelijkheden om te spelen. Alle kinderen tussen 3 en 12 jaar die in Beersel wonen of school lopen, evenals kinderen uit de aangrenzende faciliteitengemeenten, zijn welkom.
Een gratis busdienst brengt de kinderen op een veilige manier van en naar het speelplein. De activiteiten beginnen om 9u en eindigen om 16u. Opvang wordt verzekerd van 7u30 tot 9u en van 16u tot 18u.
 
Alle activiteiten worden uitgewerkt en begeleid door enthousiaste animatoren. De ondersteuning en coördinatie van het speelplein gebeurt door de gemeentelijke jeugddienst. Er zijn twee hoofdmonitoren, acht monitoren(-trices) actief. Elke week zorgen zij voor een ander thema.
Afhankelijk van het tijdstip(juli of augustus) komen van 60 tot meer dan 100 kinderen opdagen. Naast de kinderen vinden ook de animatoren het hier leuk: “Er is meer dan voldoende ruimte, de veiligheid gewaarborgd en Domein Bricout is rustig gelegen. Er heerst hier een gemoedelijke sfeer en de kinderen zijn hier blijkbaar meer discipline gewoon! “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief