BEERSEL - Kazou bezorgt kinderen opvangcentrum alsnog een vakantie

C21

BEERSEL - Kazou bezorgt kinderen opvangcentrum alsnog een vakantie

Editiepajot_bart_devill__kazoo
Foto © Bart Devillé
 

De asielproblematiek is nog steeds een hot topic. Heel wat kinderen van asielzoekers kunnen niet op vakantie. Reden genoeg voor Kazou om naar hen toe te gaan en in het asielcentrum een animatieweek te organiseren.

Van maandag 8 augustus tot en met vandaag, vrijdag 12 augustus, streek Kazou met zijn animatoren neer in het opvangcentrum van het Rode Kruis te Alsemberg en organiseerde er activiteiten voor de jonge bewoners. Ook werden er uitstapjes gemaakt.
Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit, is een landelijk erkende jeugdorganisatie. Kinderen en jongeren voelen er zich thuis, zowel als vrijwilliger als vakantieganger. Deze dienst organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar.
Jaarlijks zijn 8.000 vrijwilligers in de weer om deze vakanties tot een goed einde te brengen. Al die vrijwilligers zijn dan ook stevig gevormd. Kazou trekt ook resoluut de kaart van inclusie. Iedereen, ongeacht sociale achtergrond, huidskleur, mogelijkheden of beperkingen, is er welkom.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief