BEERSEL - CD&V wil steeds haar verantwoordelijkheid nemen

C21

BEERSEL - CD&V wil steeds haar verantwoordelijkheid nemen

Editiepajot_bart_devill__marc_desmedt
Marc Desmedt. - Foto © Bart Devillé
 

Nu reageert CD&V Beersel, stelt vast dat ook in Beersel de NV-A het kartel met CD&V de rug toekeert. Voor plaatselijk voorzitter Marc Desmedt is dit geen verrassing. Hij vraagt zich af of dit neerkomt op electoraal opportunisme of voor NV-A CD&V niet Vlaams genoeg is?

Ook wijst hij er op dat de plaatselijke CD&V de voorbije jaren getoond heeft sterk genoeg te zijn om een Vlaams beleid voor Beersel uit te tekenen. “Onder de verantwoordelijkheid van schepen Eddy Deknopper heeft CD&V een beleidsnota gemaakt. Deze nota werd door NV-A toegejuigt en goedgekeurd. Te horen naar de vele reacties zijn de resultaten op het terrein al duidelijk voelbaar. De verandering, die NV-A bij het begin van haar campagne predikt, moet dus wel elders te zoeken zijn. “
Marc Desmedt noemt CD&V nog een partij die haar verantwoordelijkheid neemt en stelt ook niet te hebben gewacht tot de verkiezingen om voor Beersel nieuwe vooruitzichten en impulsen vast te leggen.
Zo heeft hij het o.m. over werk te maken van het ‘stenen sociaal huis’, verdere aanpak in de sociale woonsector opdat de jeugd en jonge gezinnen kunnen terugkomen, de schoolvernieuwing die centraal staat in het onderwijs, de realisatie van een evenementenhall, het nieuwe Mobiliteitsplan, de versterking van Beersel als Vlaamse gemeente, enz….
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief