BEERSEL - Schepen Van de Neste neemt niet meer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen

C21

BEERSEL - Schepen Van de Neste neemt niet meer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen

Verkiezingen_p200

Huidig schepen van Beersel Wim Van de Neste (CD&V) neemt volgend jaar niet meer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hij haalt persoonlijke redenen aan voor zijn afhaken.

Wim Van de Neste: “De beslissing om niet meer aan de verkiezingen deel te nemen, kwam er niet zomaar. De beweegredenen zijn persoonlijk en situeren zich volledig op privéterrein”.
 
Hij wil meer tijd doorbrengen met zijn gezin en ook op professioneel vlak is er de afgelopen 10 jaar veel veranderd. Zijn boekhoudkantoor telt ondertussen 18 werknemers en bevindt zich op twee locaties. Zijn vader probeert het wat rustiger aan te doen.
 
Wim Van de Neste: “Ik ben ervan overtuigd –en ik heb het aan den lijve ondervonden- dat een schepenambt een engagement is dat veel tijd vraagt. Tenminste als je het goed wil doen. Die tijd zal ik niet meer vrij kunnen maken in de toekomst. Ik wil hierbij wel benadrukken dat ik mijn ambt zal blijven uitvoeren tot het einde van deze legislatuur en dit met volle overgave.
Ik zal lid blijven van de CD&V en zal mij ook achter onze mensen en ploeg blijven zetten en hen blijven steunen. Ik sla zeker geen deuren toe”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief