BEERSEL / HALLE - Bart Vanderhulst uit Lot werkte op verplaatsing met en voor de school

C21

BEERSEL / HALLE - Bart Vanderhulst uit Lot werkte op verplaatsing met en voor de school

Editiepajot_bart_devill___bart_uit_lot
foto Bart Devillé
 

Voor de nieuwbouw van de afdeling grafische technieken en elektriciteit bij Don Bosco Halle, vervaardigden de leerlingen zesde- en zevende jaars houtbewerking(TSO en BSO) zelf de meubels.

Omdat men hiervoor niet de meest geschikte machines ter beschikking had in de school zelf, bood Mevo Projects, het bedrijf uit Wuustwezel dat de platen leverde, aan dit bij hen ter plaatse te komen doen.
Hier voor trokken/trekken de scholieren van Don Bosco Halle zelf gedurende drie weken in groepjes van vier, voor twee dagen naar Wuustwezel. Een van hen Bart Vanderhulst uit Lot. Ze overnachten er in een hotel en draaien mee op het ritme van de fabriek.
Bart Vanderhulst: “In de school hebben wij ook al goede en moderne machines, maar deze bij Mevo Projects waren toch nog van een ander kaliber. Het werd in elk geval een hele ervaring voor mij en ik denk ook voor mijn medematen. “
Volgens Bart blijven van deze dagen alleen positieve herinneringen over, al hadden zij misschien liever wat meer afwisselend werk gekregen, “maar ja op slechts twee dagen kun je geen honderden taken uitvoeren! “ Zij werkten van 8u30 tot 12u en van 12u55 tot 17u30.
Bart hoopt ook dat de school hen nog zulke kansen zou geven. “Die ervaringen die we zo opdoen zouden eens van goudwaarde kunnen zijn in ons latere loopbaan. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief