BEERSEL - Met De Boomhut op kamp naar Sy, dag 1

C21

BEERSEL - Met De Boomhut op kamp naar Sy, dag 1

Editiepajot_bart_devill__bomhutopkamp_d1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__boomhutopkamp_d1
foto Bart Devillé
 

Op maandag 19 december zijn de vijfde en zesdejaars van De Boomhut op kamp vertrokken naar Sy, op zo’n 10 km van Durbuy. Met 39 leerlingen zullen ze daar een avonturenkamp beleven. Om iedereen te laten mee genieten, zullen zij elke dag een verslagje maken. Vandaag zijn dat Eva en Nathan.

’s Morgen om 9u.20 namen we de trein in Sint-Genesius-Rode om uiteindelijk om 12u. aan te komen op onze kampplaats. Na onze middagmaal en de nodige uitleg over het kamp, zijn we op avonturentocht vertrokken. 
We begonnen met eerst voederbakjes en vetbollen op te hangen voor de vogels. Na dit gedaan te hebben, begonnen we aan onze avonturentocht. Het was constant bergop, bergaf, via rotsen en moeilijke paadjes, soms door grote plassen. We zijn o.a. een stuk door een rioolbuis moeten gaan. Na 2u3O te hebben gestapt en gezwoegd, kwamen we terug op de kampplaats. Vooraleer binnen te gaan, kwamen we de geest van de vroegere pastoor van Sy tegen. We kregen de opdracht om zijn moordenaar tijdens ons kamp te vinden. Elke dag zal er een raad van wijzen zijn en via hun tips zullen we het mysterie kunnen oplossen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2011
Eva en Nathan
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief