BEERSEL - ‘t Gravenhof houdt van feesten

C21

BEERSEL - ‘t Gravenhof houdt van feesten

Editiepajot_bart_devill__personeelsfeest_gravenhof
foto Bart Devillé
 

In het Kasteel Gravenhof te Dworp houdt men blijkbaar, nog meer dan elders, van feesten. Oordeel zelf maar…. Tijdens de laatste maand van 2011 werden buren, klanten, vrienden en andere sympathisanten door de eigenaars en uitbaters uitgenodigd om mee 50 jaar Gravenkelder te komen vieren.

Nu, de eerste maand van 2012, op 3 januari kregen het personeel met partner een invitatie voor het jaarlijks personeelsfeest, dit jaar in het kasteel zelf.
Het personeelsfeest gaat afwisselend door in ‘t Gravenhof zelf en ‘op verplaatsing’. Wanneer het in ‘t kasteel zelf plaats vindt mogen ook de partners mee aanschuiven. En het personeel, het Gravenhof stelt meer dan 40 mensen te werk, is dan zowel het administratief, het onderhoudspersoneel als de obers en de mensen achter de toog.
Voor wie het nog niet zou weten, in het Gravenhof kan je in de Gravenkelder een frisse pint drinken en/of gevarieerd en lekker eten. Ook staan er zalen ter beschikking voor feesten, seminaries en andere vergaderingen. Het hotel telt 26 kamers met alles er op en er aan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief