BEERSEL - Slachtoffers zware woningbrand krijgen cheque overhandigd

C21

BEERSEL - Slachtoffers zware woningbrand krijgen cheque overhandigd

Editiepajot_bart_devill___cheque_okra
foto Bart Devillé
 

Eind oktober vorig jaar stond de woning van André Meiresonne(82) en Nadine Provenier(81) in de Dwersbos in lichterlaaie nadat een diepvriezer door een kortsluiting in brand was gevlogen. De schade was enorm en de woning werd onbewoonbaar verklaard.

André en Nadine konden dan terecht in De Ceder. Zij werden echter niet aan hun lot overgelaten en de lokale OKRA- seniorenbeweging organiseerde een benefiet. Vorig voorzitter Benoit Octave en huidig voorzitter Josse Sergeant : « Verschillende van onze leden zamelden al kledij, schoenen, handdoeken en dergelijke in. Maar wij wilden ook geldmiddelen inzamelen. « 
 
Zij konden dan terecht in De Oude Pruim waar men de zaal en de keukeninfrastructuur gratis mocht gebruiken. Op de benefiet werden croque monsieurs en boterhammen met kaas, hesp of kop geserveerd. En met succes !
 
Er kwam onverwacht veel volk opdagen en op de eerste (feestelijke) bijeenkomst van OKRA Beersel van het nieuwe jaar kon aan André en Nadine een cheque van 2.900 euro worden overhandigd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief