BEERSEL - Bakkerij Van Cuyck gaat opnieuw open

C21

BEERSEL - Bakkerij Van Cuyck gaat opnieuw open

Editiepajot_bart_devill__bakkerij_van_cuyk_terug_open
foto Bart Devillé
 

Wanneer vorig jaar Bakkerij Van Cuyck in Dworp zijn deuren opende, betekende dit voor deze Beerselse deelgemeente heel wat. Immers, Dworp bleef al lang verstoken van een warme bakker.

En vanaf de eerste dag, 29 juli, bleek dit onmiddellijk een voltreffer. Een en ander toonde dan ook aan dat er in Dworp echt nood was aan een warme bakker. Maar het bleef niet duren.
 
Bart en Sandra werden voor voldongen feiten geplaatst, voltijdse personeelsleden namen van dag op dag ontslag en er bleef geen tijd over om vlug geschikte werkkrachten aan te werven. Gevolg, Bakkerij Van Cuyck mocht(moest) zijn deuren sluiten en dit naar de eindejaarsfeesten toe !......
Zij zijn er nog steeds het hart van in : « Wat er ook moge beweerd worden, er waren nooit conflicten met ons personeel en zij werden steeds correct betaald. Ergens waren wij te goed gelovig en nu is ons vertrouwen in de mensen toch ergens weg. « 
 
Zij bleven echter niet bij de pakken zitten en stelden alles in het werk om zo vlug mogelijk te heropenen. En het is dan ook zover « Wij heropenen dinsdag 10 januari, maar (voorlopig) op halve kracht. Sluitingsdag is zondag en maandag. Tijdens de week zijn we open van 7 tot 14u, zaterdag van 7 tot 16u. Zaterdag kan er ook besteld worden in Dworp en de bestellingen kunnen dan worden afgehaald op zondag in Buizingen. « Bart en Sandra hopen niet meer dan dat dit maar een erg voorlopige toestand is. Daarom ook wachten zij de kandidaturen in van gemotiveerde krachten om er terug op volle kracht in te vliegen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief