BEERSEL - Leerlingen en juf Natasja mogen gratis naar ‘Ik ben op jou’

C21

BEERSEL - Leerlingen en juf Natasja mogen gratis naar ‘Ik ben op jou’

Editiepajot_bart_devill__klas_natasja
Foto © Bart Devillé
 

De derde graad klas van Juf Natasja van Freinetschool De Boomhut uit Alsemberg, nam ook deel aan de wedstrijd georganiseerd door Het Nieuwsblad en Technopolis. Opdracht was een originele klas foto opladen met als thema ‘verliefdheid’ of ‘liefde’.

Klassen waarvan de foto’s nadien de meeste online stemmen haalden maakten kans op een gratis bezoek aan de thematentoonstelling ‘Ik ben op jou’ bij Technopolis.
En de klas van juf Natasja is er bij! En dit is niet evident als men weet dat De Boomhut 170 kinderen telt, men maar één maal kon stemmen en er veel grotere scholen deelnamen. Toch werden meer dan 600 stemmen behaald en dit had men zeker niet verwacht.
 
Maar de kinderen (en juf) deden er dan ook alles voor. Er werden flyers gemaakt en gekopieerd, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, vrienden werden gemobiliseerd. Er werden folders in de brievenbussen gedeponeerd, sportclubs en andere verenigingen waar de kinderen waren bij aangesloten werden warm gemaakt om voor ‘hun ‘klas te stemmen.
En dit alles zorgde dan ook voor een prachtig resultaat. De eerste schooldag na de krokusvakantie kon dan ook niet mooier beginnen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief