BEERSEL - 25 Jaar Danscentrum Pirouette is onvergetelijk spektakel

C21

BEERSEL - 25 Jaar Danscentrum Pirouette is onvergetelijk spektakel

Editiepajot_bart_devill__vlucht_25
Foto © Bart Devillé
 

Ingevolge een overweldigende belangstelling werd ‘Vlucht 25’ in CC de Meent niet minder dan vier keer uitgevoerd of gedanst en dit met meer dan 400 predansertjes en – danseresjes.

De meer dan 2.000 toeschouwers verdeeld over vier optredens zorgden telkens voor een oorverdovend applaus en waarderend geroep was niet uit de lucht. Mocht het mogelijk geweest zijn, de mensen bleven gewoon in de Meent zitten, wachtend op de volgende uitvoering.
‘Vlucht 25’ in het leven geroepen of op poten gezet ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Danscentrum Pirouette, werd een voltreffer over de ganse lijn. De Beerselse schepen van cultuur, Eddy Deknopper, had het er al over: “Pirouette legt wat ze ook doen de lat telkens hoog. Elk optreden is een unieke gebeurtenis”. En dit werd het ook met ‘Vlucht 25’.
Voor wie er niet bij was, de afwezigen hadden nogmaals ongelijk, de optredens van de verschillende ‘predans-categoriën’ waren prachtig, uniek, overdonderend goed. Het was ongelooflijk wat de kinderen dank zij hun ‘juffen’ op het podium van CC de Meent lieten zien.
Het decor was sober en prachtig, de belichting en het geluid super. De danskledij van de kinderen erg verzorgd en ideaal voor hun uitvoering. Dat er erg weinig wanklanken te horen waren, zal dan ook niemand verbazen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief