BEERSEL - Lentefeesten Sint-Victor kregen de zon op bezoek

C21

BEERSEL - Lentefeesten Sint-Victor kregen de zon op bezoek

Editiepajot_bart_devill__sv_jogging
Foto © Bart Devillé
 

De voorbije dagen en dit weekend kwam de hele Sint-Victor gemeenschap van Beersel in beweging in het kader van het 150 jarig bestaan. Leerlingendagen en Lentefeesten brachten jong en oud op de been.

Cultuur met de musical ‘Een feest van kleur’, sport met de jogging langs de Meigemheide, informatie op de opendeur van zaterdag en gastronomie zaterdag en zondag met de barbecue in de tent op het voetbalveld en Murga in en rond de school. Van een goedgevuld en druk weekend gesproken!
Zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school deden mee aan de musical ‘Een feest van kleur’. Het koor werd samengesteld uit de kinderen met de beste stemmen. ‘Een feest van kleur’ werd twee maal opgevoerd.
De zwaarste inspanningen werden dit weekend ongetwijfeld geleverd door de joggers die een loodzwaar parcours naar en over de Meigemheide voor de voeten geschoven kregen. De deelnemers van de 12 km die deze omloop 2 maal mochten(moesten) lopen, liepen hier door de tweede ronde praktisch allemaal alleen of maximaal met 2! De mensen aan de aankomst hadden het dan ook gemakkelijk om de uitslag te noteren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief