BEERSEL huldigde zijn vrijwilligers

C21

BEERSEL huldigde zijn vrijwilligers

Editiepajot_bart_devill__feest_van_de_vrijwilliger_2012
foto Bart Devillé
 

In het provinciedomein van Huizingen organiseerde het college van burgemeester en schepenen voor de vijfde keer een ‘Feest van de vrijwilliger’. Meer dan 250 vrijwilligers schreven zich in.

Ze konden gratis genieten van de attracties van het provinciedomein, werden vergast op een optreden van het Ska/Reggae-Ensemble Mierennest(Jan Niklaasstichting) en na de uitreiking van de Prijs ‘Cultuur op Spoor’ werden ze uitgenodigd op een receptie voor een hapje en een drankje.
Het waren de vrijwilligers leden van verenigingen aangesloten bij de cultuur-, sport-, senioren-, jeugd- en milieuraad, van het OCMW, allerhande zorgcentra en onderwijssector die in aanmerking kwamen om gevierd te worden.
Volgens schepen Eddy Deknopper(CD&V) gaf deze vijfde ‘jubileum’ editie een goed en warm gevoel als initiatief dat ergens een leemte moest aanvullen. “De vrijwilligers profiteren er van om herinneringen uit het voorbije jaar op te halen en plannen te maken voor het nieuwe jaar. “
Ook zei hij nog dat hij er geen probleem van zou gemaakt hebben moest het geregend hebben, … “de vrijwilligers maken toch dagelijks het mooie weer! “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief