CD&V BEERSEL met 16 nieuwe kandidaten

C21

CD&V BEERSEL met 16 nieuwe kandidaten

Editiepajot_bart_devill__cdv_lijst_beersel
foto Bart Devillé
 

CD&V Beersel stelde zijn lijst voor in De Zwaan te Dworp. Lijsttrekker Hugo Vandaele en kandidaat burgemeester had het over één sterk gemotiveerd team, waar 16 nieuwe kandidaten 11 anciens vervoegen.

In de komende zes jaar wil hij de vele projecten verder realiseren die CD&V Beersel de voorbije zes jaar voorbereid heeft. Welzijn, veiligheid en gezondheid wordt bovenaan gesteld. Er wordt werk gemaakt van de fiets- en voetpaden en ook wordt aan de waterhuishouding gewerkt.
Ook wil de CD&V het Vlaams beleid verder gestalte geven en ook beloofde hij te waken over de financiën en zorgen dat de gemeentebelastingen niet verhogen. Met deze ploeg wil hij ook resultaat halen.
Blijkbaar verwijzend naar de N-VA vond hij dat Beersel moet bestuurd worden ‘van uit de Dorpsstraat en niet van uit de Wetstraat’. En ook dat de burgemeester van Beersel een voltijdse job betekent en die hier dagdagelijks aanwezig is.
Opvallende namen zijn wel Jo Vander Meylen en Nadine Maes, respectievelijke directies van de gemeenteschool van Huizingen en deze van Lot. Marc Van Keer is de voorzitter van BLADH, handelaarsvereniging Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp en Huizingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief