BEERSEL huldigt zijn kampioenen

C21

BEERSEL huldigt zijn kampioenen

Editiepajot_bart_devill__sportkampioenen_beersel
foto Bart Devillé
 

 In de foyer van CC de Meent werden de sportkampioenen gehuldigd, zowel de individuelen als de sportclubs. Ook kregen enkele Beerselenaren een eervolle vermelding.

Individuele sportkampioenen waren Degrève Milan en Robin, Daphne Dozinel, Evy Seghers, Quintin Duchenne, Vincent en Vanessa Scaunet, Sam Van Campenhout, Lieselot Beerens, Benno Vandecapelle, Bram Ghuys, Bram Van Den Bosh, Magda Avau, Jacques Matton, Joris Van Steenberghe, Martin Broways, Atina Durang, Jani Van Roy, Rune Debremaeker, Stef De Greef, Killian Michiels en Femke Koeks.
 
In clubverband stonden op het hoogste schavotje: Benjamins BC Alsemberg, in het voetbal Reserven KHO Huizingen, U12 Provinciale B Verbroedering Beersel-Drogenbos. In het volleybal van Davoc Lot Dames 2 3de provinciale, Preminiemen gemengd 1ste provinciale A, preminiemen meisjes 2de Provinciale A en Preminiemen jongens 2de provinciale A.
Ook werden enkele joggers gelauwerd: Cécilia De Brael, Annemie Bardijn, Luc Heyvaert, Marie-Louise Laus en Lode Vandervennet.
 
Een eervolle vermelding ging nog naar Matias Suarez voor zijn gouden schoen, Guy Coomans, René Deboeck en Elie Mommaert voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de sport in Beersel, voornamelijk in de voetbalclubs van Alsemberg en Beersel.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 mei 2024
Hugo Devillé | 14 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief