BEERSEL - Kanuz repeteert bij een pastoor op rust

C21

BEERSEL - Kanuz repeteert bij een pastoor op rust

Editiepajot_bart_devill__muziekgroep
Foto © Bart Devillé
 

Enkele weken geleden bij ‘Man bijt hond’ op Een en ‘Mijn Dorp’ Dworp kwam ook rustend pastoor Pol Kerremans aan het woord, met in de achtergrond een repeterend groepje. Velen hadden ‘den Tricke’ herkend. Het bleek Kanuz te zijn.

Het zijn Dworpenaar Patrick Vandevelde, Marc Vanden Branden uit Edingen en Lembekenaar Frederik Vanhoutte die hier wekelijks met Kanuz(een Keltische naam) repeteren . De groep is al 10 jaar samen. Patrick maakte nog de beginperiode van Clouseau mee en Marc heeft nog een ‘Skangoerous’ verleden. Frederik was actief bij JH Eenders.
Vooraleer zij hier bij Pol Kerremans, die na zijn pensioen van Pellenberg terug naar de heimat kwam, terecht konden, vonden hun repetities plaats in De Drie Patrijzen, ook al in Dworp. Toen het daar niet meer mogelijk was mochten(moesten) ze op zoek naar een ander repetitie lokaal.
Tussen pot en pint stelde Pol Kerremans hen voor bij hem te komen repeteren, hij had toch meer dan plaats genoeg……. “En ik heb het mij nog niet beklaagd. Integendeel. De mannen houden zich aan de gemaakte afspraken, het zijn echte kameraden, maken geen ambras en zorgen voor wat meer leven in de brouwerij. “
Kanuz speelt vooral eigen nummers. Marc schrijft de songs en samen wordt een en ander op muziek gezet. Af en toe waagt men zich ook aan covers. Voor meer info kan men terecht op nr. 0478/97.39.66 van Patrick Vandevelde.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief