SINT-PIETERS-LEEUW / BEERSEL - Regerende Miss Dworp Laura Roelandt, in finale Miss Vlaams-Brabant

C21

SINT-PIETERS-LEEUW / BEERSEL - Regerende Miss Dworp Laura Roelandt, in finale Miss Vlaams-Brabant

Editiepajot_beersel_laura_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Na haar overwinning van de Miss Dworp verkiezing en de leuke ervaring van haar eerste deelname aan een missverkiezing, besloot Laura ook haar kans te wagen op de Miss België verkiezing. Daarvoor moest ze eerst de pre-selecties voor Miss Vlaams-Brabant doorlopen in Brussel eind mei. Ook hier kwam ze met een lintje buiten als finaliste voor Miss Vlaams-Brabant, kandidate voor Miss België. Om te weten of ze het haalt moet men nog wachten tot 23 eptember

Laura is 19,, woont in 5t Pieters Leeuw en studeert voor vastgoedmakelaar. Laura heeft haar middelbare studies afgewerkt in het Sint Victorinstituut in Alsemberg.
Een nieuwe wereld, nieuwe uitdagingen staan haar nu te wachten voor de finale op 23 september in Scherpenheuvel. Maar sociaal als ze is geniet Laura ervan nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe boeiende ervaringen op te doen.
Men kan Laura steunen door te smsen: MVB 02 naar 6665. Hoe meer smsjes, hoe meer kans ze maakt door te stoten naar de finale voor Miss België. Maar wat belangrijker is: met elke sms steunt men het goede doel "Simon & Odil'. Deze organisatie zet zich in voor langdurige zieke kinderen.
In België zijn er meer dan 300.000 kinderen met een langdurige of chronische ziekte. Zij verblijven - al dan niet voor langere tijd - in één van de 200 pediatrische afdelingen of zorginstellingen die ons land rijk is.
De doelstelling van de organisatie "Simon & Odil" is drieledig: in eerste instantie het isolement van langdurig zieke kinderen, thuis en in het ziekenhuis, te doorbreken. Daarnaast proberen de zorgen en angsten van zowel ouders als kinderen te verlichten en ook het taboe dat er nog steeds hangt rond 'erg ziek' zijn - kanker, aids, mucoviscidose, brandwonden,... - te doorbreken.
Als finaliste voor Miss Vlaams-Brabant moest Laura ook op zoek naar een sponsor. Vermits ze momenteel mag rondtoeren als miss Dworp met een wagen van de garage Ollivier, heeft ze hem als eerste gecontacteerd en ook de kans gegeven als regionale Peugeot dealer mee te doen aan de Miss Vlaams-Brabant verkiezing.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief