Aron kwam als 100ste kindje naar Klein Klein Peuterke in HUIZINGEN

C21

Aron kwam als 100ste kindje naar Klein Klein Peuterke in HUIZINGEN

Editiepajot_beersel_kindjes
Foto Bart Devillé
 

Sinds de opening van hun peutertuin ‘Klein Klein Peuterke’ Menisberg 67 in Huizingen op 3 januari 2005 vangen Tine Vounckx en haar man Bart Berckmans dagelijks maximaal 17 kinderen op. Kindjes kunnen bij hen terecht vanaf 8 weken en dit tot de kinderen naar de kleuterschool gaan. Nu ze meer dan 7 jaar open zijn, zijn ze heel fier dat ze Aron als 100ste kindje mochten verwelkomen. Aron zijn grote zus Lien zat al eerder in Klein Klein Kleuterke.

Toen Tine en Bart nu bijna 11 jaar geleden op zoek gingen naar een geschikte plaats voor hun oudste zoon hebben ze zelf ervaren dat het niet zo eenvoudig is om een geschikt plekje te vinden en dat is er ondertussen niet eenvoudiger op geworden.
Tine: “Aanstaande ouders hebben uiteraard duizend en één vragen, willen de toekomstige opvangplaats van hun spruit opsnuiven en deze ook leren kennen. Daarom ook organiseren wij opendeur avonden de eerste dinsdagavond van de maanden februari,  april,  juni, s eptember en november om 19u. “
Tine en Bart streven ernaar om de kinderen in een huiselijke sfeer op te vangen. Dit gevoel wordt nog versterkt omdat zij dit als koppel doen. Ze maken er bovendien een punt van om hun peuters zo goed mogelijk voor te bereiden op de overstap naar de kleuterschool.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief