Open VLD BEERSEL presenteert volledige lijst

C21

Open VLD BEERSEL presenteert volledige lijst

Editiepajot_bart_devill__lijst_open_vld
foto Bart Devillé
 

Bewust heeft open VLD gewacht om haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen  bekend te maken tot hij officieel werd ingediend. Het is een volledige lijst, met kandidaten uit al de Beerselse deelgemeenten en alle lagen van de bevolking.

Lijsttrekker, gemeenteraadslid, Gilbert Wouters: “Correct en gedreven dat is ons motto. Over zeven heel concrete voorstellen gaan wij een contract aan met de inwoners van Beersel. Wij willen tot een bestuursmeerderheid toetreden om deze zeven punten te realiseren en daarvoor vragen wij dan ook het vertrouwen van de Beerselaars. “

Deze zeven punten gaan dan over de belastingen, wateroverlast, bouwgronden, veiligheid, mobiliteit en ruimtelijke ordening, netheid en bestuur.

Open VLD wil dat zowel de gemeentebelasting als de opcentiemen worden verlaagd. Het structuurplan voor Beersel moet worden herzien. De prijs van de bouwgronden moet naar omlaag. De Beerselaar moet tijdig en beter worden geïnformeerd over geplande openbare werken en moet meer inspraak krijgen.

Het containerpark moet gratis worden en de controles op sluikstorten verhoogd. Tenslotte moeten de burgers beter worden geïnformeerd en nauwer betrokken bij het beleid.

Lijsttrekker voor Open VLD Beersel wordt gemeenteraadslid Gilbert Wouters, gevolgd door Linda Boon, Robbie Lensen en Jean-Marc Cornelis. De lijst wordt geduwd door Daniel Stockmans, Katrien Moeremans en Peter Moors.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief