BEERSEL - De avondmarkt werd opgedragen aan Jean-Paul Wyns

C21

BEERSEL - De avondmarkt werd opgedragen aan Jean-Paul Wyns

Editiepajot_beersel_avondmarkt_1_foto_de_greef
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel_avondmarkt_2__foto_de_greef
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel_avondmarkt_3__foto_de_greef
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel_avondmarkt_4_foto_de_greef
Foto's © Elsie De Greef
 

Zaterdag om 17 uur werd de jaarmarkt in Beersel officieel geopend. Zoals altijd stapte de fanfare Eendracht maakt macht uit Lot naar het graf van de onbekende soldaat en werd er hulde gebracht aan het standbeeld van de gesneuvelden. Daar werd nu ook een lied gespeeld en bloemen neergelegd voor "Polle" want deze achttiende editie werd opdragen ter nagedachtenis van de ondervoorzitter Jean-Paul Wyns.

Een traditie op de avondjaarmarkt van Beersel is de Kunstmarkt in de gemeentelijke feestzaal, die vrijdag werd geopend en tot zondag te bezoeken is.
Van in de namiddag kon je op de Ukkelsesteenweg gezellig kuieren op de rommelmarkt en op de markt langs de Hoogstraat kon je een praatje maken met de politiekers, een plantje kopen voor ‘Kom op tegen Kanker’, een terrasje doen en ondertussen genieten van Madammen from Ipanema, Streetband Music Dream, een traditionele accordeonist, Mevrouwtje mevrouw met haar kamermeisjes, ….
Op het podium zorgde Clown Rocky voor de show. Verder was er verenigingsanimatie met o.a. springkasteel en in samenwerking met CC de Meent De kleinste cinema ter wereld, de Nostalbus (tentoonstelling over de geschiedenis van het vervoer in de regio) en quiz in teken van het nieuwe cultuurseizoen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief