BEERSELs lijsttrekkersdebat wordt ultieme uitdaging

C21

BEERSELs lijsttrekkersdebat wordt ultieme uitdaging

Ringweg_lot_en_z___z
Repro EP

Op 5 oktober aanstaande, een week voor de verkiezingen, debatteren de kopstukken van de Beerselse politieke partijen op uitnodiging van Het actiecomité "Geen Ringweg in Lot", en Streekvereniging Zenne en Zoniën, haar belangrijkste partner, in zaal Onze Kring in Lot.

De organisatoren zijn er van overtuigd dat dit debat gensters zal slaan en zij zijn van plan nauwgezet de uitspraken van de deelnemers bij te houden, om hen, eenmaal de verkiezingen achter de rug, met hun woorden te kunnen confronteren. In het verleden is wel vaker gebleken dat, eenmaal de verkiezingen achter de rug, enigszins lichtzinnig wordt omgesprongen met gedane beloften en dat willen ze absoluut vermijden.
Ter voorbereiding van dit evenement staan ze, net als vorig jaar, ook op 29 september op de Jaarmarkt van Lot met een ludieke stand. Daar kunnen mensen ondermeer terecht met al hun vragen en opwerpingen aan de politici. Onder het motto “uw stem telt” kan iedereen er zijn zegje doen, vragen doorgeven die op het debat aan bod moeten komen, van gedachten wisselen. Inmiddels is de jongste weken al gebleken dat kandidaten van verschillende strekking wel degelijk goed geluisterd hebben naar de kritiek en de suggesties van Geen Ringweg in Lot en van Streekvereniging Zenne en Zoniën. Concreet gaat het over de ontsluiting van de Laekebeekzone via het dienstencomplex aan de autoweg, over het behoud van het nog aanwezige groen in Lot en over de afwijzing van hoogbouw in deze Beerselse deelgemeente.
De organisatoren van het debat willen in de eerste plaats het woord geven aan de inwoners van Lot zelf. Dat kan niet alleen op de Jaarmarkt, maar ook via het mailadres lotgenoteninactie@hotmail.com waar nu al reacties mogen naartoe gezonden worden.   Het debat met de lijsttrekkers moet wel in een serene sfeer verlopen. Daarvoor is een beroep gedaan op RING TV – journalist Geer Vanhassel. Aanvangsuur is 20 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief