BEERSELse scholen liepen om het snelst

C21

BEERSELse scholen liepen om het snelst

Editiepajot_beersel_cross_1_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_cross_2_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_cross_3_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_cross_4_foto_olaf
Foto's © Olaf
 

Op de atletiekpiste van het provinciaal domein te Huizingen vond de 23ste scholenveldloop van Beersel plaats. Alle Beerselse basisscholen namen deel aan dit grootschalig sportevenement, samen zo’n 200 leerlingen van het eerste tot het zesde leerjaar. Deelnemende scholen waren de gemeentelijke basisscholen van Alsemberg, Lot, Dworp en Huizingen en de vrije basisscholen Sint-Victor van Alsemberg, Dworp en Beersel. Ook de Boomhut nam deel.

De loopwedstrijden waren opgedeeld per leeftijd en afzonderlijk voor jongens en meisjes. Het eerste en tweede leerjaar kregen een parcours voorgeschoteld van 300 meter, het derde en vierde van 700m, het vijfde en zesde leerjaar 1100 m.
De eerste drie van elke reeks ontvingen een medaille. Alle deelnemers kregen na de wedstrijd een aandenken, een drankje en een gezonde appel. De medailles werden uitgereikt door schepen van sport Eddy Deknopper, eerste schepen Hugo Vandaele en schepen Sonia van Wantseele.
Elke deelnemende school ontving een beker en een enveloppe met waardebonnen. De sportnamiddag werd afgesloten met een loopwedstijd voor ouders en onderwijzend personeel. De juffen en mama’s waren met een twintigtal en liepen 700 meter, de papa’s en meesters deden er een rondje bij en liepen 1100m.
De scholenveldloop is een organisatie van de gemeentelijke sportdienst en de sportraad Beersel. Een drietal sportmonitoren hielp alles in goede banen te brengen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2012
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief