HALLE / BEERSEL – Yves Segers en Paul Severs op affiche schlagerfestival Hasselt

C21

HALLE / BEERSEL – Yves Segers en Paul Severs op affiche schlagerfestival Hasselt

Editiepajot_halle_hasselt_schlagerfestival_paul_severs_foto_roger_mortelmans
(staand) Yves Segers,Laura Lynn, Lisa del Bo, Chris Van Tongelen, Lindsay, The Sunsets, André Jr. Hazes, (hurkend) Salim Seghers, Luc Steeno, Paul Severs en Christoff. - Foto © Roger Mortelmans
 

Vanaf 22 maart zullen vele duizenden muziekliefhebbers de weg vinden naar de Hasseltse Ethias Arena voor de achtste editie van het grootste meezingfeest in Vlaanderen.  Ook de vaste waarden zijn van de partij zoals de bekende Pajotters Yves Segers (Halle) en Paul Severs (geboren in Huizingen).

Met een vernieuwde aanpak en muzikale verbreding gaat het Schlagerfestival mee met zijn tijd. Het Schlagerfestival is echt geen feest voor 65+ ers, want zegt organisator Jan Van Esbroeck (PSE-Belgium), meer dan de helft van de bezoekers zijn jonger dan 44 jaar. Het is ook geen Limburg-evenement, want heel wat bezoekers komen uit Antwerpen, O-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (18 procent).
Het is echt een feestelijk gebeuren in Vlaanderen voor jong en minder jong en het spreekt mensen aan uit alle lagen van de bevolking en ik zou zelf durven zeggen zegt Jan Van Esbroeck dat het Schlagerfestival met het jaar hipper wordt.
De verbouwingswerken die uitgevoerd werden zullen zeker bijdragen tot de sfeer en de gezelligheid.
Nieuwkomers op het Schlagerfestival zijn Lee Towers, Gérard Lenorman, Salim Segers en Lisa del Bo. Ook de vaste waarden zijn van de partij zoals de bekende Pajotters Yves Segers (Halle) en Paul Severs (geboren in Huizingen). Zullen eveneens voor de sfeer zorgen : Christoff en Lindsay, De Romeo’s, Laura Lynn, The Sunsets en Luc Steeno. André Jr. Hazes, die vorig jaar een geslaagd optreden ten beste gaf, komt uit Nederland overwaaien.
Schlagerfestival op 22, 23, 29, 30 en 31 maart.
Reserveren kan online via www.teleticketservice.com  of op het nummer 070-25.20.20
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2013
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief