Feestelijke receptie voor alle inwoners van BEERSEL

C21

Feestelijke receptie voor alle inwoners van BEERSEL

Editiepajot_beersel
Op de receptie / foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Fleur, de kinderburgemeester / foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Huldiging Hugo Casaer als ereburgemeester / foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Huldiging Piet Onnockx als ereburger / foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Amorroma zorgde voor mooie muziek / foto © Elsie De Greef
 

Tijdens een gezellige babbel en met live muziek van Amorroma op de achtergrond konden alle Beerselaars kennis maken met het nieuwe gemeentebestuur en met andere Beerselaars.

Burgemeester Hugo Vandaele heette een 900 Beerselaars van harte welkom in CC de Meent in Alsemberg. Hij bedankte het vorige gemeentebestuur voor hun inzet. Samen met het nieuwe gemeentebestuur, elk met zijn specifieke taak, wil hij  verder werken om de gemeente Beersel mooier en beter te maken. Hij wil dit doen op een sobere manier maar niet op een sombere. Daarna stelden de 7 schepenen zich kort voor en ook de kinderburgemeester Fleur mocht haar eerste grote speech houden, op het einde wenste zij de Beerselaars een positief 2013.

 

Hugo Caesaer werd gehuldigd als ereburgemeester omdat hij zich 26 jaar lang  heeft ingezet voor de gemeente Beersel. Hugo bedankte iedereen en sprak zijn waardering uit voor zijn collega’s, zijn vrouw, het gemeentepersoneel, de vele vrijwilligers,...

 

Piet Onnockx werd als ereburger in de bloemen gezet want als er in Beersel iemand is die zich al vele jaren belangeloos inzet voor het leefmilieu en al heel wat bergen werk verzette om Beersel nog groener te maken is het wel Dworpenaar Piet Onnockx. Hij is voorzitter van Natuurpunt en al 18 jaar voorzitter van de milieuraad. Piet was blij met de erkenning, hij dankte het gemeentebestuur voor de financiële steun en riep de mensen op lid te worden van Natuurpunt want de natuur is belangrijk, daar kan een mens tot rust komen, daar verdwijnt de stress van je werk en thuis.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2013
Elsie De greef
Elsie De greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief