HALLE / BEERSEL - Cureghem Sportief stelde zijn renners voor

C21

HALLE / BEERSEL - Cureghem Sportief stelde zijn renners voor

Ploegfoto_cureghem_sportief
Ingezonden foto
 

Roayal Cureghem Sportief stelde zijn renners voor in het Vormingscentrum Destelheide te Dworp (Beersel). Kersvers voorzitter Marc Hindrijckx mocht er niet minder dan 69 actieve renners voorstellen. Marc Hindrijckx nam verleden jaar de voorzitterszetel over van Jean-Pierre Van Heymbeek die 18 jaar de voorzitter was van Cureghem Sportief en nu onder-voorzitter is.

Sportief mocht het eerste jaar van de nieuwe voorzitter zeker gezien worden. De 83 aangesloten renners kwamen met heel mooie resultaten terug van diverse wedstrijden.
Royal Cureghem Sportief vzw is momenteel nog de enige club in Brussel en de Zennevallei met renners in alle categorieën. Voorzitter Marc Hinderijcks: “Meerdere clubs gooiden in het verleden al de handdoek in de ring, ontmoedigd omdat andere clubs/ploegen steeds in hun vijver komen vissen. Ook wij moeten jaarlijks vaststellen dat onze betere renners benaderd worden en dit soms gepaard gaande met grote beloften, waar wij niet kunnen in meegaan omdat we iedereen dezelfde kansen willen geven. Zo hebben we deze keer, spijtig genoeg, ook weer een paar renners verloren die we dit jaar liever nog bij ons zouden gehad hebben. Nochtans zijn er de afgelopen decennia de voorbeelden van o.a. Kenny Dehaes & Kenny Terweduwe, die als nieuweling en junior onze club steeds trouw gebleven zijn”.
De club mocht ook dit jaar een paar nieuwe sponsors verwelkomen. Anderen haakten af.
Voorzitter Hinderijckx: “De nieuwe sponsors wil ik dan ook verwelkomen en hopelijk gaan we een fijne samenwerking tegemoet. Zonder de steun van deze mensen zou het niet meer mogelijk zijn om deze wielerclub in leven te houden. Dankzij hen kunnen we onze renners nog altijd van de nodige uitrusting voorzien, een mooi programma te laten rijden en dit nog altijd zonder enig lidgeld te hoeven vragen”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief