BEERSEL - Jeugdafdeling Alsembloem voor derde keer met eigen productie

C21

BEERSEL - Jeugdafdeling Alsembloem voor derde keer met eigen productie

Editiepajot_beersel_alsembloemfotro_feville
Foto Bart Devillé
 

De jeugdafdeling van de Alsembloem, opgestart in september 2010, is toe aan haar derde, zelf gemaakte productie. En het wordt zeker niet de laatste! Loes Van Eesbeeck zit opnieuw en dit voor de tweede maal , in de regisseursstoel en laat haar vijftienkoppige aanstormend talent acteren dat het een lieve lust is. Zelfs tijdens de krokusvakantie waren ‘haar’ jongeren bereid te komen repeteren. Na het succes van vorig jaar met ‘HLZHL: tieners’ werd Loes Van Eesbeeck onmiddellijk bereid gevonden om de jeugd van De Alsembloem verder te begeleiden.

Loes: “Natuurlijk is het niet niks om een groep van vijftien tieners onder je hoede te nemen. Toneel spelen is hun hobby en dus wil je dat ze zich amuseren, maar tegelijkertijd moet je wel een stuk klaarstomen. Gelukkig is er bij de groep vooralsnog geen gebrek aan enthousiasme en in combinatie met een levendige fantasie ontstond het spannende en verrassend eindigende ‘Ver(m/g)ist’. “ Nog Loes Van Eesbeeck: “Deze manier van werken is zeker niet de gemakkelijkste, maar ze zorgt er wel voor dat de jongeren een stuk kunnen brengen dat dicht bij hun eigen leefwereld staat en zeker geen ‘opgelegd’ werk is. “
In een regie van Loes Van Eesbeeck spelen: Zeno Debraekeleer, Fedra Vanhee, Sibe Swalens, Semele Uyttenbroeck, Jitte Schets, Loïc Bernolet, Nikki Deras, Imke Schets, Tibo Debraekeleer, Jeremias Uyttenbroeck, Laure Raymackers, Britt Mievis, Mathias Xhibitte, Laura De Vroede en Lise Kellaert.
De opvoeringen van ‘Ver(m/g)ist’ vinden plaats in CC de Meent Alsemberg zaterdag 2 maart om 20u en zondag 3 maart om 15u. Tickets kosten 6 euro en zijn te verkrijgen bij alle jeugdspelers of te bestellen via jeugd@dealsembloem.be  .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief