BEERSEL - Gemeentebestuur waarschuwt voor malafide reclameronselaars

C21

BEERSEL - Gemeentebestuur waarschuwt voor malafide reclameronselaars

Beersel_p200
Repro EP

Het gemeentebestuur van Beersel waarschuwt plaatselijke middenstanders voor de activiteiten van ‘malafide’ reclameronselaars in Beersel. Het wijst er op dat het hier gaat om een bedrieglijke praktijk waarbij wellicht uitsluitend lucht verkocht wordt.

Plaatselijke middenstanders of bedrijfsleiders worden aangeraden niet in te gaan op de vraag om advertentieruimte te kopen op het nieuwe stratenplan of in de nieuwe infogids van het gemeentebestuur van Beersel. Dit laatste meldt nog dat er op dit moment geen stratenplan of infogids samengesteld wordt in opdracht van of in samenwerking met het gemeentebestuur.
De waarschuwing volgt na meldingen van plaatselijke middenstanders die vertelden dat ze telefonisch benaderd werden door een (Nederlandse?) man die advertentie te koop aanbiedt ‘op het nieuwe stratenplan van de gemeente’. En deze informatie klopt niet, zo meldt het gemeentebestuur.
Eventuele slachtoffers die toch al intekenden op reclame in een zogenaamde nieuwe publicatie in samenwerking met of in opdracht van de gemeente krijgen de raad om contact op te nemen met de lokale politie Beersel, tel. 02/359.19.19.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2013
Hugo Devillé
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief