BEERSEL - Danscentrum Pirouette brengt drie keer "smArt"

C21

BEERSEL - Danscentrum Pirouette brengt drie keer "smArt"

Editiepajot_bart_devill___smart
foto Bart Devillé
 

Na ‘Oeps!’ brengt Danscentrum Pirouette nu ‘smArt, ook nu zijn er drie vertoningen. Eind maart liep CC de Meent drie keer vol met de voorstelling ‘Oeps! ‘ voor de leeftijd van 4 tot 9 jaar en op dit ogenblik zit Danscentrum Pirouette in de laatste rechte lijn naar het ‘groot’ optreden- vindt om de twee jaar plaats- van 4 en 5 mei aanstaande, eveneens in CC de Meent.

Dit optreden kreeg de naam ‘smArt’ mee en in deze voorstelling komen dansers vanaf 10 jaar hun opwachting maken. Uiteraard wordt ook nu gehoopt dat CC de Meent drie maal vol loopt. De voorstellingen vinden plaats zaterdag 4 mei(extra voorstelling) om 15u en om 19u30 en zondag 5 mei om 14u. De toegangsprijs bedraagt 12,5 euro. Het optreden staat onder de leiding van Lise Alexander die als geen ander weet wat optreden is en samen met de andere docenten(Michel, Joëlle, Yannick, Christophe, Céline, Nele, Emilie en Junes) hard gewerkt heeft om het publiek op een kunstzinnig optreden te vergasten. Wie van dansen houdt kan en mag dit optreden niet missen, want het zal anders zijn dan de voorgaande.
Lise Alexander: “ smArt wordt een stukje magie. Ons verhaal zal starten van uit een wassen standbeeld dat tot leven komt. Zij zal ons meenemen op een mooie reis doorheen verschillende kunstvormen. De definities van kunst zijn velerlei maar wij houden het op ‘het product van creatieve menselijke uitingen’. En dit is ook wat de choreografen trachten te bereiken met de dansers van Pirouette. Dans is kunst en als je dit bekleedt in een kunstzinnig kader ontstaat er iets moois, iets magisch… en dat is smArt. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief