Dienst toerisme BEERSEL lanceert twee nieuwe websites

C21

Dienst toerisme BEERSEL lanceert twee nieuwe websites

Editiepajot_bart_devill___nieuwe_website
Foto © Bart Devillé
 

In Bezoekerscentrum De Lambiek in Alsemberg stelde de gemeente Beersel de twee nieuwe toeristische websites van de dienst toerisme voor: www.toerismebeersel.be en www.delambiek.be . Naast de Nederlandstalige informatie over toeristisch Beersel wat vroeger ook te vinden was op beersel.be , bieden deze twee websites ook informatie aan in het Frans, Duits en Engels.

Bezoekers vinden op de websites praktische informatie over de verschillende bezienswaardigheden in Beersel en de regio, horeca en fiets- en wandelpaden. Op de homepagina is er plaats voor vier nieuwsberichten. Dit kunnen nieuwsberichten zijn over evenementen van de gemeente of toeristische partners, maar eveneens kunnen dit speciale aankondigingen zijn van de dienst toerisme. Met de kalender rechts op de homepagina wil de dienst toerisme een platform bieden voor niet alleen gemeentelijke evenementen, maar ook voor alle toerisme-gerelateerde evenementen die plaats vinden in Beersel. Dit kunnen activiteiten zijn van toeristische verenigingen, zoals bvb Pasar of een Okra die een wandeling organiseert of activiteiten van het provinciedomein van Huizingen… Zo weet iedereen wat er te doen is in Beersel op toeristisch gebied.

Nieuw op de website is ‘online een reservatie aanvragen’, een nieuwsbrief en website compatibel voor elk internet platform. Door een en ander komen ‘Beersel beleven’ en ‘Het bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ prikkelt je zintuigen! ‘ extra in de belangstelling.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief