BEERSEL Eetfestijn Gezinsbond wordt dit jaar een Bruegelbuffet

BEERSEL Eetfestijn Gezinsbond wordt dit jaar een Bruegelbuffet

Editiepajot_bart_devill___gezinsbond
EP
 

 In tegenstelling tot voorgaande jaren wanneer er traditioneel mosselen en haantjes op het menu stonden van het eetfestijn van Gezinsbond Dworp Huizingen, biedt men in dit Bruegeljaar een heus Bruegelbuffet aan, meer nog met “Het lekkerste dessert van de wereld”! Voor een hartig gedeelte met lekkere kost ging men aankloppen en bestellen bij de plaatselijke handelaars en voor een dessertenbuffet met “Het lekkerste dessert van de wereld” doet men een beroep op eenieder die er wil aan meewerken. Wat dit laatste betreft ken men zijn/haar recept inzenden op www.gezinsbonddworphuizingen of mailen naar jos.eylenbosch@gmail.com . Wel inschrijven voor 31 oktober, uw dessert – geïnspireerd op Bruegel-kan verdeeld worden in 8 stukken of bestaat uit 8 porties. Je ontvangt een bevestiging als uw voorstel wordt goedgekeurd.

Het Bruegeliaans eetfestijn vindt plaats in Ons Huis te Dworp op zaterdag 16 november van 17 tot 20u en zondag 17 november van 12u tot 15u. Je kan vooraf je plaatsen reserveren door betaling op rek. BE 37 8334 0256 5828 met de mededeling Bruegelbuffet Gezinsbond D/H, 16 of 17 november, aantal volwassenen, -12 en -6 jarigen. Volwassenen en kinderen+12j betalen 20 euro, kinderen -12j 12 euro en -6j gratis.

Nadat je goed gegeten hebt, kan je ook mee gaan wandelen met de Drankstoempers Wandelclub. Dit op dinsdag 19 november van op de parking van het vroeger ziekenhuis te Halle(14u). De afstand bedraagt 7-8 km. Het is gratis voor leden Gezinsbond; niet-leden betalen 9 euro lidgeld Gezinssport Dworp voor een gans jaar. Wie wil meerijden kan opgepikt worden op het Kerkplein van Dworp om 13u30 stipt. Verder Nordic Walking elke 2de en 4de vrijdag van de maand om 14u. Verzamelplaats Hallerbos parking 4 Dries(8 en 22 november). Info: Piet Van Capellen 02/380.35.48 en piet.vancapellen@telenet.be .

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief