BEERSEL Natuurfotografen Calopteryx nodigen Bart Heirweg uit

BEERSEL Natuurfotografen Calopteryx nodigen Bart Heirweg uit

Editiepajot_bart_devill___bart_heirweg
ingezonden foto
 

 Natuurfotografen Calopteryx geven de kans gratis te genieten van de nieuwste lezing “Achter de schermen” van Bart Heirweg. In deze presentatie krijgt men een blik achter de schermen bij een professioneel landschapsfotograaf. Hoe komen de beste beelden tot stand? Welk materiaal gebruik je in moeilijke omstandigheden? Hoe komen de beste beelden tot stand? Welk materiaal gebruik je in moeilijke omstandigheden? En hoe breng je een landschap echt tot leven in je foto’s? Aan de hand van een inspirerende fotoreeks en praktische tips & trickx geeft Bart een antwoord op al deze vragen.

Het wordt een presentatie waarin zowel verschillende onderwerpen als locaties aan bod komen. Je komt niet alleen te weten boe bepaalde beelden tot stand zijn gekomen maar ook hoe die onderwerpen op verschillende manieren benaderd kunnen worden. Het wordt een unieke reis doorheen het creatieve denkproces van de fotograaf. Een en ander vindt plaats in Vormingscentrum Destelheide- zaal Auditorium- Destelheidestraat 66 1653 Dworp en dit op vrijdag 29 november om 20u(deuren 19u30). Inschrijven voor 15 november via: nfcalopteryx.event@gmail.com .

De vereniging van Natuurfotografen Calopteryx is ontstaan in 1986. De naam verwijst naar de weidebeekjuffer met als Latijnse naam ‘Calopteryx Splendens’, zo eenvoudig was toen de naamkeuze. De doelstelling is mensen samen te brengen die, gewapend met een fototoestel, de natuur willen beleven, bestuderen en vooral ervan genieten. Meer info : https://www.calopteryx.be

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief