BEERSEL – Tuincentra Van Diest de nummer één voor tuingereedschap in de streek

BEERSEL – Tuincentra Van Diest de nummer één voor tuingereedschap in de streek

Sh2_9837_02__large_
 
Sh2_9791_01__large_
 
Sh2_9810_01__large_
 
Dsc_3837_01__large___2_
 
Dsc_3853_01__large_
 
Dsc_3843__large_
 
Sh2_9842_01__large_
 
Sh2_9855_01__large_
 
Sh2_9786_01__large_
 
Sh2_9866_01__large_
 
Sh2_9863_01__large_
 

Tuincentra Van Diest, Grote baan 59 te 1650 Beersel is zowat het oudste gespecialiseerd tuincentrum voor het onderhoud en reparaties voor al uw tuinmateriaal gaande van grasmachientjes, robotmaaiers, kwaliteitsgereedschap van STIHL, HUSQVARNA, WEBER om een paar te noemen van de grote stock tuingereedschap.

Naast het gereedschap heeft het tuincentrum ook  de perfecte ontspanning voor de tuinman/vrouw in huis. De infraroodcabines van HEALTH MATE met hun positieve infrarood stralingswarmte kon men al uitgebreid en gratis gaan testen in het tuincentra, en nu komen er nog eens twee nieuwe pareltjes bij. 

GLOEDNIEUW! HEALTH MATE- HM- 5000 3D L-Track Massagezetel:

Deze luxueuze verwarmende massagezetel geeft u een complete massage op maat van jouw lichaam, met uniek weldadig effect op de spieren, gewrichten en bloedcirculatie. Een massage in de Health Mate massagezetel doet niet alleen ontzettend veel deugd, het heeft ook een therapeutisch effect op je lichaam. Dankzij z’n driedimensionale L-Track en S-Track en de ingebouwde verwarming bevordert deze zetel de bloedcirculatie, maakt hij spieren en gewrichten los en zorgt hij voor een heerlijk gevoel van complete ontspanning.

De troeven van een Health- Mate massagezetel:

 * 3 D- massage

* Ergonomisch driedimensionaal

* Automatische meting van de lichaamsvorm

* Strekken van het onderlichaam

* Thermische functie

* Schuiffunctie

* ‘Full Body’ luchtmassage

* Rollen voor voetzolen

* Volledige massage

* Gewichtloosheid

* Aanpassing aan de benen.

 WARMWATCHER APOLLO is nog een nieuwigheid bij Van Diest.

 De elegante Warmwatcher Apollo is het neusje van de zalm voor wie met koude dagen toch nog wil genieten van zijn terras of tuin.

Deze elegante Warmwatcher zorgt voor een perfecte combinatie van lifestyle en comfort en dit zowel voor binnen als buitengebruik.

Terras, garage, balkon, restaurant of evenement, de warmwatcher Apollo zorgt voor een comfortabel gevoel en gezellige sfeer.

De slanke aantrekkelijke metalen behuizing (190 cm) is weerbestendig en duurzaam;. De gepatenteerde koolstofvezel verwarmingselementen genereren op een milieuvriendelijke manier een comfortabele warmte- dit houdt de verbruikskosten laag.

Bovendien wordt je tuin prachtig verlicht door de verstelbare lamp. De intelligente economie zorgt dan weer voor een efficiënte en lage verbruikskost. Dit maakt dat Warmwatcher Apollo één van meest efficiënte en meest milieuvriendelijke verwarming is ter wereld, en verlengt de zomer met deze terrasverwarmer.

Het tuincentra Van Diest staat ook bekend voor zijn service na verkoop op alle tuinmaterialen, vele klanten van toen de winkel zich nog in Halle bevond hebben ook de weg naar Beersel gevonden, wetend dat ze steeds kunnen rekenen op de goede en technische service bij Van Diest.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief